Bedrijfsresultaten uit Exact Online in één oogopslag zichtbaar in Microsoft Power BI

‘Duidelijke dashboards en rapportages met Power BI voor Exact Online geeft de ondernemer sneller inzicht in de administratie’

Als ondernemer wilt u kunnen zien waar uw bedrijf staat. Dat kan met QicsDashboards in combinatie met Microsoft Power BI. QicsDashboards koppelt data van Exact Online aan Microsoft Power BI met als resultaat dat u in één oogopslag kunt zien hoe het bedrijf ervoor staat. QicsDashboards slaat hiermee een brug tussen de ruwe data in Exact Online en de kracht van data-analyse binnen Microsoft Power BI.

Een snelle start

Om het u makkelijk te maken levert QicsDashboards elf Power BI rapporten per administratie mee. U heeft hiermee direct inzicht in de meest gevraagde cijfers. Deze rapporten zijn naar eigen invulling zelf aan te passen. Ook is het eenvoudig om nieuwe rapporten aan te maken: velden uit Exact Online kunnen direct gesleept worden in een Power BI rapport.

Naast de connector en de rapporten levert QicsDashboards een aantal kant en klare KPI’s, zoals werkkapitaal, current ratio, EBITDA, solvabiliteit, bruto/nettowinstmarge en operationele winstmarge.

Altijd up-to-date

Waar veel BI-tools één keer per dag hun complete database opnieuw opbouwen, haalt QicsDashboards acht keer per dag nieuwe mutaties binnen. Hierdoor zijn de cijfers altijd up-to-date en kunt u als ondernemer alle actuele ontwikkelingen van uw bedrijf volgen.

Informatie voor professionals

”Iedereen is op zoek naar actuele en betrouwbare tussentijdse stuurinformatie. Wij zijn overtuigd dat onze app, in combinatie met Power BI, op dat gebied echt iets kan toevoegen” aldus Eddy Plasier, directeur van Qics. “Ondernemers kunnen naar eigen behoefte Power BI organiseren en inrichten. De consultants van Qics kunnen desgewenst helpen met het uitbreiden van de rapportages of het toevoegen van andere databases.”

Proberen?

U kunt QicsDashboards 30 dagen kosteloos uitproberen. Ga naar https://dashboards.qics.nl of naar het Exact Online App Center om u hiervoor aan te melden. Power BI is dan in slechts drie simpele stappen te koppelen aan uw Exact Online administratie. “Iedereen die Exact Online gebruikt kan snel en eenvoudig zijn cijfers analyseren met Power BI,” aldus Eddy Plasier.

Wilt u liever eerst meer informatie? Kijk op onze Power BI pagina of download de folder.