Nieuw: Exact Online consolideren in Microsoft Power BI

Voert u meerdere administraties in Exact Online en wilt u de financiële cijfers van twee of meer administraties samenvoegen voor rapportage-doeleinden? Vanaf nu kan dat in Power BI, met behulp van QicsDashboards.

QicsDashboards


Met QicsDashboards koppelt u uw Exact Online administratie eenvoudig aan Microsoft Power BI. U krijgt dan kant en klare financiële rapporten in Power BI die u naar eigen wens kunt aanpassen en uitbreiden. Voorheen werd er voor iedere administratie een apart rapport gegenereerd, maar vanaf nu kunt u met QicsDashboards de cijfers van meerdere administraties samenvoegen in één Power BI rapport.

Multi-currency


Werkt u met verschillende valuta’s? Dan is de eerstvolgende release van QicsDashboards interessant voor u. Vanaf die release ondersteunen we het consolideren van meerdere administraties in verschillende valuta’s. Bij het opvragen van geconsolideerde gegevens worden de bedragen dan omgerekend naar de rapportage-valuta. Zodra deze versie beschikbaar is, melden we het op onze website en social media.

Proberen?


Wilt u de kracht van Power BI gebruiken om uw (geconsolideerde) cijfers visueel aantrekkelijk te kunnen rapporteren en analyseren? Klik dan op ‘Direct aan de slag’ en ervaar het gemak vandaag nog. Het gebruik van QicsDashboards is de eerste 30 dagen gratis.