QicsMilestones gecertificeerd door Twinfield Boekhouden

Katwijk, 13 juni 2019 – QicsMilestones, de cloudoplossing voor urenregistratie, planning en facturatie van softwarebedrijf Qics, is officieel door Twinfield gecertificeerd. Afgelopen week reisde Fred Wevers, partnermanager bij Twinfield, af naar Katwijk om het certificaat persoonlijk te overhandigen.

Complete cloudoplossing urenregistratie, planning & facturatie

QicsMilestones is een belangrijke aanvulling op de boekhoudsoftware van Twinfield. Daarom is deze oplossing ook te vinden in de Twinfield Appstore. Met QicsMilestones kun je als accountant, ICT-bedrijf of andere dienstverlener je urenregistratie, facturatie, planning en rapportage vanuit één complete oplossing efficiënt uitvoeren. Dankzij de koppeling met Twinfield wissel je klantgegevens bovendien feilloos uit en kun je verkoopfacturen automatisch laten boeken.

Certificering betekent kwaliteit

Voordat Twinfield overgaat tot certificering, wordt de software uitvoerig geïnspecteerd. Zo wordt er gecontroleerd op correcte bouw, juiste werking, efficiënt dataverbruik en beveiliging. Ook is het belangrijk dat er een heldere en volledige technische en functionele beschrijving aanwezig is. Deze controles staan nog los van de toegevoegde waarde die softwareoplossingen moeten hebben om in de Twinfield Appstore te mogen staan.

Fred Wevers: “We werken al ruim vijf jaar met QicsMilestones samen, zowel in Nederland als op Curaçao. Het is voor onze klanten een mooie en uitgebreide aanvulling op cloudoplossingen die gespecialiseerd zijn in urenregistratie en facturatie.”

Groeiende groep gebruikers QicsMilestones

Qics is een softwarebedrijf dat al sinds 2000 oplossingen en integraties realiseert binnen de domeinen plannen, tijdschrijven en factureren. Directeur Eddy Plasier van Qics is trots op het behalen van het certificaat:

“Koppelingen moeten 100% betrouwbaar zijn. Door te voldoen aan de eisen die Twinfield stelt, kunnen onze klanten er volledig op vertrouwen dat de gegevens foutloos worden uitgewisseld. Het mooiste compliment is echter de groeiende groep gebruikers die dagelijks QicsMilestones gebruikt.”

 

Benieuwd naar de koppeling? Bekijk meer informatie over Qics in de appstore van Twinfield of kijk op de website van QicsMilestones