Klanten

logo_thetoren

Hotel The Toren: “Vergeten is menselijk… maar mag niet ten koste gaan van het bedrijf”

Hotel The Toren is in 2016 voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste hotel van Nederland. Ook Hotel Sebastian's doet goede zaken. “Ze vragen mij geregeld: waarom scoren jouw hotels zo enorm hoog? Dat komt omdat er over het algemeen weinig misgaat.”, aldus Eric Toren directeur van Hotel The Toren en eigenaar van Hotel Sebastian's. Na jaren met papieren checklists te hebben gewerkt zijn deze hotels in 2016 volledig over op hun digitale broertje: Procs.

Lees meer>


Sawadee: "Onze website is onze levensader"

Sawadee Reizen is in ruim drie decennia uitgegroeid van klein bedrijfje tot verdienstelijke speler in haar branche. De reisorganisatie in Amsterdam verzorgt groepsreizen naar 182 bestemmingen in meer dan 80 landen. Om te zorgen dat onder meer alle boekingen soepel verlopen, werkt Sawadee met RISS, een door Qics op maat gemaakt systeem. “RISS is in de basis een reserveringssysteem, maar het is inmiddels zoveel meer”, zegt Maarten van Berkel, Manager Finance, Sales en Operations.

Lees meer

Drake-Farrell logo

Drake & Farrell: "De betrouwbaarheid van de rapportages en de snelheid waarmee je klanten kunt informeren, is fantastisch"

Bij Drake & Farrell maken ze sinds kort gebruik van QicsAnalytics, de Business Intelligence oplossing van Qics.

Edward van Dam, managing director bij Drake & Farrell, is samen met de afdeling ICT verantwoordelijk voor de interne en externe informatievoorziening over processen, resultaten en het invullen van wensen van klanten op dit gebied. Wij spraken met Edward van Dam over QicsAnalytics.

Lees het interview>


Dolfijn doet meer met minder mensen

Naarmate Stichting Dolfijn Vakanties groeide, ontstond er een grotere behoefte aan software die het werk efficiënter zou maken. Qics bouwde in eerste instantie een koppeling tussen het toenmalige boekingssysteem en Exact. Later werd een heel nieuw boekingssysteem ontwikkeld.

Lees meer

canon logo

Canon over Qics

Jeroen Kruisweg, Director CBS Marketing & Corporate Communications:

"De offerte was glashelder, verfrissend, volledig en toch slechts zestien pagina’s dik."

"Conform het ontwerp bouwde Qics de volledige integratie tussen onze multifunctionals en scanners en Exact. Met name de snelheid verbaasde ons. Binnen een paar maanden liepen er al verschillende pilots bij klanten."

"Toen de tests ons lieten zien dat het met de kwaliteit wel goed zat, wisten we dat we een zeer goede keuze met Qics hadden gemaakt."

"Ook de manier van werken door Qics bevalt heel goed. Een team met een projectleider die de werkzaamheden en tijdslijnen bewaakt, en software developers die verschillende onderdelen van de oplossing bouwen. Het klinkt heel logisch en natuurlijk, maar Qics maakt het wel waar."

"We zijn zeer tevreden zijn over Qics als leverancier. Dus ja, we bevelen Qics van harte aan."


VO-Unipat

V.O. Patents & Trademarks over Qics

Gerard Straten RA RB, Controller V.O. Patents & Trademarks:

"Door deze oplossing besparen we drie fte's per jaar."

"De stabiliteit en betrouwbaarheid van de interface gaven ons voldoende vertrouwen om enkele jaren later deze interface uit te breiden tot een software oplossing waar niet alleen meerdere datasets in werden meegenomen, maar ook een stuk datacleansing en verrijking van de data."

"Het feit dat we inmiddels meer dan 20 jaar met Qics als leverancier werken, en hopen dit nog vele jaren te doen, geeft al aan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening."

"Qics heeft een echte Rotterdamse instelling: mouwen opstropen en aan de slag!"

"Voeg hierbij de kennis van accounting en natuurlijk het intermenselijke aspect (humor!) en je hebt de perfecte business partner."

"Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar met Qics gelukkig wel heel vaak!”

"Qics heeft voor ons een stabiele oplossing gemaakt die op het snijpunt van Software Development en Business Intelligence ligt."

"Kortom, wij hebben vertrouwen in Qics en bevelen Qics van harte aan als software developer en business intelligence leverancier!”