Onze software

Professionele oplossingen voor planning, urenregistratie en facturatie.


QicsMilestones is de norm in verschillende branches als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen voor zakelijke dienstverleners. Het plannen, uren(tijd)registreren en het factureren doen zij veel sneller en prettiger. Inmiddels werken zo'n 300 organisaties dagelijks met de software en is de klanttevredenheid en de loyaliteit van onze klanten hoog.

Lees meer

Assist Planner kan overal worden ingezet door organisaties die hulp bij het huishouden of flexibel werk in de zorg bieden. Op dit moment zijn er 7.800 medewerkers en 28.600 cliënten die de software gebruiken. In combinatie met de werkwijze van Assist, maakt de software voor organisaties een enorm verschil. De klanten van Assist transformeren naar een flexibele en wendbare organisatie.

Lees meer

Met QicsDashboards kun je u in een paar klikken bereiken wat je voorheen alleen kon met een techneut en flink wat tijd. Je kunt nu zonder enige technische kennis en zonder kennis van het datamodel van Exact gebruikmaken van de kracht van Microsoft Power BI.

Lees meer

Veel hotels werken nog met papieren checklists met taken, die dagelijks, wekelijks of maandelijks moeten worden gedaan. Van regelmatig onderhoud aan het koffieapparaat tot het periodiek schoonmaken van de dakgoten, elke taak is belangrijk. Om alle taken te coördineren werkte Eric Toren, directeur van Hotel The Toren en eigenaar van Hotel Sebastian’s in Amsterdam, met papieren checklists. Het probleem van een papieren checklist is echter dat deze kwijt kan raken, er een oudere versie in omloop kan zijn of dat het personeel de lijsten mee naar huis neemt.

Lees meer

Hago Next is onderdeel van Hago, een top drie speler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Wij hebben samen met Hago Next een nieuw en innovatief concept neergezet, waarbij klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en transparantie richting de klant belangrijke pijlers zijn. Dit heeft zich vertaald in een cloudapplicatie. De cloudapplicatie wordt gebruikt om planning, urenregistratie en facturatie mogelijk te maken en geeft, middels rapportages, inzicht in de belangrijkste KPI’s.

Lees meer