QicsMilestones: Planning, urenregistratie en facturatie voor zakelijke dienstverleners

Enthousiaste gebruikers van QicsMilestones zijn onder andere accountants- en administratiekantoren, ICT-bedrijven, detacheerders en andere zakelijke dienstverleners. Dagelijks wordt de software door ca. 300 organisaties en ruim 7.000 gebruikers ingezet om hun dagelijkse werk efficiënter en prettiger te maken.

Over QicsMilestones:

 • Urenregistratie
  Uren schrijven via PC, telefoon of tablet, voor meerdere bedrijven tegelijk. Modern, snel en zeer gemakkelijk voor uw medewerkers.
 • Facturatie / e-billing
  Online factureren van verschillende prijsafspraken, conceptfacturen aanpassen en facturen in de gewenste lay-out en valuta.
 • Planning
  Hoe druk is iedereen? Volledig online inzicht en controle over uw project- en capaciteitsplanning.
 • Projectmanagement
  Toon deadlines én voortgang. Stuur tijdig bij en voorkom budgetoverschrijdingen.
 • Rapportages & Power BI
  Realtime de resultaten van uw projecten en medewerkers inzien. Doorzoomen naar de details waar nodig.
 • Koppelingen
  Koppelingen met Twinfield, Exact Online en vele andere pakketten.
 • Gebruikersfeedback & updates
  We luisteren naar onze klanten en releasen maandelijks een nieuwe versie.

Tijdsbesteding voor facturering gehalveerd
"De combinatie werkt heel soepel waardoor onze tijdsbesteding voor de facturering is gehalveerd. Misschien nog wel meer. "

Dhr. Aubert Geus - Simonse en Geus Accountants


Schermafbeeldingen

Om een indruk te geven van de software, hieronder enkele schermafbeeldingen:

- - - - - - -

Organisaties die de software gebruiken

Hieronder een selectie van de ca 300 organisaties die QicsMilestones gebruiken.

Geschiedenis

Qics is zo’n 20 jaar geleden begonnen met maatwerkprojecten. Al snel ontstond uit meerdere klantwensen het pakket QicsTime, een on-premise pakket voor planning, urenregistratie en facturatie. Toen de cloudtechnologie zijn intrede deed, lanceerden wij QicsMilestones. Deze versie was volledig gebaseerd op Silverlight. Inmiddels is deze techniek vervangen door HTML5. Destijds was de urenoplossing voor dienstverlenende organisaties slecht één van de vele pakketten die Qics ontwikkelde. Vandaag de dag is Qics gespecialiseerd in software in de domeinen planning, urenregistratie en facturatie in combinatie met heldere rapportagemogelijkheden.

Rode draad in klantverhalen

In onze klantverhalen komt herhaaldelijk naar voren dat QicsMilestones helpt om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit is eigenlijk nooit ‘af’. Onze software bespaart tijd, geld en moeite, maar daagt tegelijkertijd uit om het nog beter te doen. Daarbij helpen onze consultants en supportmedewerkers om alleen die veranderingen door te voeren die haalbaar zijn en goed voelen. Het persoonlijke wordt overigens ook steevast benoemt. Onze klanten kennen de medewerkers bij voornaam en kunnen daarmee snel schakelen. Ook is de eigen keuze voor een ‘best-of-breed’ pakket een terugkerend punt van tevredenheid. En QicsMilestones is zo’n pakket. Beter verschillende pakketten die uitblinken in wat zij doen, dan één pakket die van alles ‘half’ doet. Wil je de verhalen lezen? Klik dan hier!

Meer weten over QicsMilestones

Bezoek dan QicsMilestones.nl of neem contact met ons op.