Qics in Vogelvlucht

Qics werkt met veel passie aan software op maat en systeemintegraties maar legt een sterke focus op productontwikkeling op basis van de modernste cloud technologieën en diensten eromheen, zoals consultancy en support.

QicsMilestones (Online planning, urenregistratie en facturatie) is het grootste product van Qics. Met meer dan 8 miljoen ingevoerde uren en meer dan 300.000 projecten, ondersteunt QicsMilestones veel dienstverlenende bedrijven bij hun core-proces.

Nieuw is Qics Dashboards, Power BI voor Exact Online. Met deze innovatieve applicatie won Qics in 2017 de Exact Live Hackathon Award. QicsDashboards haalt data uit Exact Online en plaatst deze in een datawarehouse. Met Power BI wordt deze data omgezet naar aantrekkelijke dashboards en rapporten. Deze visuele analyses zorgen in een oogopslag voor duidelijkheid.

Vanuit het zusterbedrijf Qics Hotel Software BV, heeft Qics in samenwerking met de Amsterdamse hotelier Eric Toren Procs ontwikkeld: een softwaretool waarmee alle taken in een hotel toegewezen en gecontroleerd kunnen worden.

Momenteel werkt Qics aan een uitdagend project waarin we een software product door ontwikkelen ten behoeve van een aantal bedrijven in de thuiszorg. Ook hier automatiseren we met behulp van de modernste technieken het proces van planning, urenregistratie, facturatie en verloning. Naast de producten zet Qics kennis in om bedrijven te begeleiden bij het automatiseren van haar werkprocessen. Deze diensten zijn:

• Business Intelligence
• Consultancy
• Customer Service
• Research en development

Kijk voor meer informatie op www.qics.nl.