Qics in Vogelvlucht

Qics optimaliseert al ruim 20 jaar de bedrijfsprocessen van zakelijke dienstverleners op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie. Dat doen wij met eigen software producten en met alle benodigde dienstverlening eromheen: business consultancy, software development, business intelligence en support. We zijn Microsoft Gold Partner en ontwikkelen al onze oplossingen met behulp van de nieuwste cloud-technologieën. Bij Qics werken 30 medewerkers vanuit vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina).

Met QicsMilestones (Online planning, urenregistratie en facturatie) richten wij ons op accountants, ICT-bedrijven en consultancybedrijven. Met meer dan 12 miljoen ingevoerde uren en meer dan 500.000 projecten, is QicsMilestones een serieuze oplossing waar duizenden gebruikers dagelijks met plezier mee werken. QicsMilestones onderscheidt zich door de vele facturatie-mogelijkheden, de uitgebreide tools voor projectplanning en -bewaking en de koppeling met MS Power BI voor het analyseren van gegevens.

Met Assist Planner automatiseren we het plannen, factureren en verlonen van de bedrijven die Hulp bij Huishouden aanbiedenAssist Planner is een maatwerkapplicatie die we in opdracht van Assist Zorg B.V. (een dochter van Vebego International) hebben gebouwd en die we ook namens hen onderhouden en beheren. Uiteraard ontwikkeld met de nieuwste web-technologieën, inclusief een medewerker- en een klantenportal en een app waarmee effectief gecommuniceerd kan worden met de medewerkers. Alle data uit Assist Planner kan worden geanalyseerd met speciaal ontworpen Power BI templates. Assist Planner wordt als White Label via Assist Zorg BV verkocht. Dagelijks werken ongeveer 7.000 medewerkers met Assist Planner.

QicsAnalytics is een datawarehouse-oplossing op Exact. Met QicsAnalytics kunnen klanten gegevens uit meerdere Exact administraties 'near real time' analyseren, zonder dat de productie-omgeving wordt belast.

Met QicsDashboards, Power BI voor Exact Online, won Qics in 2017 de Exact Live Hackathon Award. QicsDashboards haalt data uit Exact Online en plaatst deze in een datawarehouse. Met Power BI worden deze gegevens omgezet naar aantrekkelijke dashboards en rapporten. Deze visuele analyses zorgen in één oogopslag voor duidelijkheid.

Wilt u meer weten over de mensen achter Qics? Lees dan 'De econoom en de techneut, een team dat pakt'

Wilt u advies over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en rapportages? Vul dan het formulier in of stuur een mail naar info@qics.nl. Wij nemen graag de tijd voor u!