BAS invoer: benchmarks in de agrarische sector

Alfa is een accountantskantoor met een sterke focus op de agrarische sector. Alfa verzamelt agrarische- en financiële gegevens van haar klanten en maakt daar vervolgens ‘benchmarks’ van. Voor een veebedrijf is dit bijvoorbeeld de winst per koe ten opzichte van de winst per koe van andere boeren. Op deze manier biedt Alfa haar klanten een bedrijfsrapport op maat.

Voor Alfa hebben wij de applicatie ‘BAS invoer’ gebouwd, waarmee de gegevens van alle klanten verzameld kunnen worden. Een deel van de informatie is elektronisch beschikbaar, welke direct wordt ingelezen in het datawarehouse. Alle data die niet elektronisch beschikbaar zijn kunnen via BAS invoer worden ingevoerd. De ingevoerde data worden vervolgens naar het datawarehouse getransporteerd.

Business Intelligence

Onze afdeling Business Intelligence heeft meegewerkt aan het datawarehouse van Alfa. We hebben ervoor gezorgd dat de gegevens uit verschillende bronnen worden samengevoegd en gecontroleerd. Het datawarehouse is dé bron waarmee Alfa haar benchmark-rapportages voedt.

Schermafbeeldingen van de applicatie

  Iets voor u?

  Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee.
  Neem contact op   

  Op de hoogte blijven?

  Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.
  Aanmelden   

  Onze klanten

  Benieuwd naar ervaringen van bedrijven die u voor gingen?
  Bekijk onze referenties