Vacature: Tekstschrijver / supportmedewerker

Qics ontwikkelt en implementeert moderne software op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie voor zakelijke dienstverleners zoals accountantskantoren en ICT-bedrijven.

Ons team van business consultants ondersteunt gebruikers zowel tijdens als na de ingebruikname van onze software. Wij begeleiden de implementatie, beantwoorden gebruikersvragen en communiceren met het ontwikkelteam over productsuggesties en technische vraagstukken. Dit doen we zowel remote als bij de klant op locatie.

Als tekstschrijver/supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vormgeven en onderhouden van de documentatie van onze Cloud oplossing ‘QicsMilestones’. Je zorgt voor online content die onze klanten ondersteunt bij hun werkzaamheden en vragen. Daarnaast assisteer je ongeveer 50% van de tijd bij het geven van telefonische support en support via ons ticketsysteem Zendesk. Door deze klantcontacten ben je in staat om te achterhalen welke documentatie nog geschreven of aangepast moet worden.

De collega die wij zoeken is nieuwsgierig en leergierig en kan complexe processen helder verwoorden in duidelijke en waardevolle artikelen.

Dit zijn je werkzaamheden:

  • Je schrijft content voor bestaande klanten zoals tips & trics, how-to artikelen en FAQ artikelen;
  • Je ondersteunt klanten telefonisch bij vragen;
  • Je ondersteunt klanten met behulp van ons ticketsysteem.

Wat wij vragen:

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een IT gerelateerde of bedrijfskundige opleiding;
  • Je hebt ervaring met Cloud software en online documentatie;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent klantgericht;
  • Je vindt het leuk om probleem oplossend te werken;

Je valt extra op als je:

  • Ervaring hebt met het proces van planning, urenregistratie en facturatie;
  • Ervaring hebt met Zendesk.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken!

Werken bij Qics

Werken bij Qics betekent werken in een hecht team van professionele collega’s die voor elkaar klaar staan. Werken bij Qics betekent ook uitdagingen aan durven gaan en gemotiveerd zijn om het beste uit jezelf te halen. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris.

Interesse?

Wil jij ook deel uitmaken van ons ambitieuze team? Stuur jouw motivatie en CV naar info@qics.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de sollicitatieprocedure toe te lichten en een afspraak te plannen.

Alleen Nederlandstalige sollicitaties worden in overweging genomen.

--- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld ---