Werken bij Qics

Wil jij deel uitmaken van ons ambitieuze team?

Je kunt reageren op een vacature door jouw motivatie en CV naar info@qics.nl te sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Staat jouw vacature er niet bij en denk je dat jij ons bedrijf naar een hoger niveau kan tillen? Laat het ons ook weten via info@qics.nl.

Alleen Nederlandstalige sollicitaties worden in overweging genomen.

--- Acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld ---

Openstaande vacatures:

Ons team van Business Intelligence consultants levert state of the art datawarehouse oplossingen op het gebied van financiën, planning, urenregistratie en logistiek, gebaseerd op het Microsoft BI platform. We hebben een grote expertise op het gebied van Exact software. in novermber 2017 hebben wij de Exact Hackathon gewonnen met onze Power BI connector voor Exact Online.

Als Business Intelligence consultant ben je verantwoordelijk voor het inventariseren van de klantwensen en het vertalen ervan naar rapportages en analyses. Hierbij ben je zelfstandig of in een projectteam actief. Als basis voor de implementaties wordt QicsAnalytics gebruikt, het door Qics zelf ontwikkelde BI platform, gebaseerd op Microsoft technologie. Naast de consultancy werkzaamheden heb je als BI consultant bij Qics zelf invloed op de doorontwikkeling van dit product.

De BI consultant die wij zoeken weet zijn/haar technische en business kennis te combineren, om opdrachtgevers te adviseren bij de implementatie van hun BI oplossing.

Wat wij vragen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een IT gerelateerde of bedrijfskundige opleiding;
 • Je hebt ervaring met het Microsoft BI platform: SQL Server Analysis Services, SQL Server Integration Services, SQL Server Reporting Services en Power BI;
 • Je hebt veel ervaring met het programmeren in T-SQL en bent vertrouwd met het werken met Microsoft SQL Server 2008 t/m 2016;
 • Innovatie (zoals Mobile BI, Cloud BI, Microsoft Azure) binnen het business intelligence vakgebied zie je als een uitdaging;
 • Je hebt een flinke dosis ambitie om door te groeien en houdt van uitdagingen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent analytisch sterk en weet snel de vinger op de zere plek te leggen;
 • Je vindt het leuk om probleem oplossend te werken.

Je valt extra op als je

 • Technisch of functioneel ervaring hebt opgedaan met Exact software (Globe en/of Synergy);
 • Kennis en/of ervaring hebt met programmeren in .NET/C#;
 • Kennis en/of ervaring hebt met R en/of Python.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken!

Werken bij Qics

Werken bij Qics betekent werken in een hecht team van collega’s die voor elkaar klaar staan. Het gehele team komt regelmatig bij elkaar om eens bij te praten en met elkaar van gedachten te wisselen over Qics en over techniek. Werken bij Qics betekent ook uitdagingen aan durven gaan en gemotiveerd zijn om het beste uit jezelf en de opdracht te halen. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide studiemogelijkheden, een goede pensioenregeling en een leaseauto.

Interesse?

Wil jij ook deel uitmaken van ons ambitieuze team? Stuur jouw motivatie en CV naar info@qics.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de sollicitatieprocedure toe te lichten en een afspraak te plannen.

Alleen Nederlandstalige sollicitaties worden in overweging genomen.

--- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld ---