Ontspannen werksfeer

Altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, altijd iedereen een stap voor. Werken bij Qics betekent deel uitmaken van een ambitieus (internationaal) team. Waar we elkaar stimuleren om steeds beter te worden. Wij geloven dat een ontspannen werksfeer de meeste innovatieve ideeën voortbrengt.

 

Ondernemersmentaliteit

Werken bij Qics betekent verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Passende oplossingen vinden voor onze klanten, die opereren in een continu veranderende markt. Wij houden wel van een uitdaging. En van nauw samenwerken in een inspirerend (internationaal) team.

 

Persoonlijke en professionele groei

Wij stimuleren persoonlijke groei, want daar heeft uiteindelijk iedereen baat bij. Door het vergroten van je kennis, kan je jouw nieuwe inzichten delen met je team. Wat weer leidt tot de allernieuwste SaaS-oplossingen die ervoor zorgen dat klanten excelleren in wat ze doen.

 

Teamwork op internationaal niveau

Bij Qics werken we allemaal naar hetzelfde doel: softwareoplossingen leveren waarmee klanten de juiste projecten kunnen selecteren en succesvol afronden. Vanuit onze vestigingen in Europa bedienen we klanten overal ter wereld. En samen blijven we groeien.

Aan de slag bij Qics

Wil je deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie, die klanten overal ter wereld ondersteunt met slimme SaaS-oplossingen? Heb je een ondernemersmentaliteit en ben je altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze software en services te verbeteren? Functioneer je het best in een (internationaal) team dat samen toewerkt naar hetzelfde doel? Dan is Qics de plek voor jou!

 

Vacatures

Check onze nieuwe vacatures