Over Qics

Qics Katwijk

Qics is gespecialiseerd in het realiseren van SaaS-oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie. Wij bouwen niet alleen software, we zijn ook kennispartner van onze relaties en leveren business consultancy, business intelligence en support.

Qics is Microsoft Gold Partner

Met meer dan 20 jaar ervaring en met de status van Microsoft Gold Partner ontwikkelen we met behulp van de nieuwste cloud technologieën professionele oplossingen voor onze klanten. Bij Qics werken ruim 30 medewerkers in een hecht en gezellig team vanuit vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina). In 2017 wonnen wij de Exact Live Hackathon Award en in 2021 sleepten we de nominatie voor de Computable Award ‘Digitale Transformatie’ voor Assist Planner in de wacht.

Saas-oplossingen

We ontwikkelen SaaS-oplossingen op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie. Voor zakelijke dienstverleners zoals accountants, consultants, detacheerders en ICT-bedrijven, bieden wij QicsMilestones. Voor thuishulporganisaties bieden wij in combinatie met de dienstverlening van ‘Assist Zorg’, de software Assist Planner.

Maatwerk

Voor klanten die behoefte hebben aan een branche-specifieke oplossing op het gebied van planning, urenregistratie en facturatie, ontwikkelen we maatwerk. Onze maatwerk-afdeling bouwt ook de koppelingen met andere softwarepakketten.

Rapportages & inzichten

Bij Qics zijn wij er ons vanaf het begin van bewust dat je door inzichten continu kunt optimaliseren. Om deze inzichten te verkrijgen, is een heldere en logische rapportage nodig. Onze SaaS-oplossingen zijn daarom altijd voorzien van de modernste rapportage- en BI-mogelijkheden. Met QicsDashboards bieden we een oplossing voor het realiseren van Power BI-rapportages op Exact Online.

Onze klanten

Dagelijks werken meer dan 15.000 gebruikers met onze SaaS-oplossingen. Wilt u weten wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan hier onze klantverhalen. Wilt u meer weten over het ontstaan of de mensen achter Qics? Lees dan 'De econoom en de techneut, een team dat pakt' Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en rapportages? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteit en veiligheid

De producten en diensten van Qics staan voor kwaliteit en veiligheid. Wij zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Voor meer informatie over ons privacy- en beveligingsbeleid, zie https://www.qics.nl/privacy/.

Qics ISO27001Qics NEN7510


Qics stoelen

Werken bij Qics

Bij Qics werken mensen met ambitie. We zorgen er voor dat we onze technische kennis in dienst stellen van onze opdrachtgevers. Dat betekent intensief samenwerken met klanten, partners en collega's en continu zoeken naar toepassingen en technieken die onze opdrachtgevers nu en in de toekomst verder kunnen helpen.

Bekijk onze vacatures