Over Qics

Qics helpt zakelijke dienstverleners met het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Dit doen wij door standaard componenten te combineren met maatwerk.

  • Met onze afdeling 'Software development' werken we aan software-integratie projecten en aan oplossingen op maat voor klanten die een innovatief idee met passende software willen ondersteunen
  • De tak ‘Business Intelligence’ houdt zich bezig met rapportagevraagstukken en het verzamelen van data uit verschillende bronnen.
  • Onze ‘Business Consultants’ vormen de schakel tussen de Business en de techniek en ondersteunen onze klanten met het in kaart brengen en het implementeren van de uiteindelijke oplossing.

Bij Qics werken 30 medewerkers op vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina).


Naast softwareontwikkeling en Business Intelligence consultancy op maat, leveren we ook een aantal eigen producten.

Lees meer

Qics stoelen

Werken bij Qics

Bij Qics werken mensen met ambitie. We zorgen er voor dat we onze technische kennis in dienst stellen van onze opdrachtgevers. Dat betekent intensief samenwerken met klanten, partners en collega's en continu zoeken naar toepassingen en technieken die onze opdrachtgevers nu en in de toekomst verder kunnen helpen.

Bekijk onze vacatures


Qics is in 2000 opgericht. Bij Qics werken 30 medewerkers vanuit vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina).

Lees meer