Van strategie tot uitvoering

Professionele Ondersteuning van A tot Z

Kies de juiste projecten 

Klaar voor verandering in jouw organisatie? Door strategische doelen te bepalen en bij te sturen? Fortes Change Cloud helpt je bij het creëren, evalueren en aanpassen van strategieën die jouw visie ondersteunen. Met efficiënte Project- en Portfolio Management (PPM) oplossingen. Waarmee je jouw middelen bewaakt, prestaties monitort en resultaten meet.

 • Strategic Portfolio Management
 • Project- en Portfolio Management
 • Scaled Agile Portfolio Management

Voer projecten juist uit

Op zoek naar een intuïtieve oplossing voor Project- en Portfolio Management (PPM)? Waarmee je van elk project een succes maakt? Door capaciteit en middelen te managen? En een makkelijke Office365 integratie? ProjectFlow is flexibel, aanpasbaar en schaalbaar. Want als jouw organisatie groeit, groeien wij met je mee.

 •  Project- en Portfolio Management
 • Samenwerken
 • Office 365 Integratie

Maak je projecten winstgevend

Projecten succesvol uitvoeren; van A tot Z. Of het nu gaat om het managen van capaciteit en budgetten, urenregistratie of facturatie, met QicsMilestones optimaliseer je elk bedrijfsproces. Met onze Professional Services Automation (PSA) software, vergroot je jouw efficiëntie en bespaar je kostbare tijd. Wat uiteindelijk leidt tot winstgevende projecten.

 • Plannen van medewerkers
 • Urenregistratie
 • Facturatie

Creëer waardevolle inzichten 

Benieuwd naar jouw waardevolle projectdata? Wij hebben de perfecte oplossing! Ons geavanceerde Power BI platform helpt je projectdata te meten, analyseren en rapporteren. Van strategie tot uitvoering. En we bieden aanpasbare rapportagetemplates die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Zodat jij data inzichtelijk maakt op een manier die perfect past bij jouw bedrijf.

 • Dashboarding
 • Analytics
 • Power BI

Ontmoet onze klanten

"QicsMilestones is echt een verademing in vergelijking met hoe we voorheen werkten. Het projectbeheer is eenvoudig en de flexibiliteit is enorm."

“Met Fortes kunnen we nu eindelijk zien waar de knelpunten zitten en wat de consequenties zijn van de afspraken die we maken."

Hans Ooms, Project Leader and Controller, LVNL

"Wat ons deed besluiten weer terug te gaan naar QicsMilestones was dat het niet alleen sneller en gemakkelijker was dan de oplossing die we gebruikten, maar het was vooral de persoonlijke relatie die ons is bijgebleven."

Egbert Vos, financial controller BDO Dutch Caribbean

"Met capaciteitsmanagement in ProjectFlow krijgen we een overzicht van het beheer van hoeveel projecten we tegelijk kunnen draaien, en wanneer."

“Nu we met Fortes werken, hebben we echt geïnvesteerd in de samenwerking als team. Daar plukken we nu de vruchten van.“ 

Yvonne Tack, Project Manager, Municipality of Tilburg

“QicsMilestones heeft xxllnc fikse efficiëntieverbeteringen opgeleverd, zowel in termen van kostenbesparing als qua menselijke inzet. Dit hebben we voornamelijk bereikt doordat we al onze processen konden optimaliseren.” 

Wolter Kreun, Chief Operations Officer xxllnc 

"Het management krijgt de juiste informatie voor de vergaderingen en ProjectFlow 365 is net zo goed een hulpmiddel voor de projectmanagers om prioriteiten te stellen in het dagelijks leven." 

"ProjectFlow 365 is zelfs intuïtiever en schaalbaarder dan wat we nodig hebben."

"ProjectFlow biedt een overzicht en wordt dagelijks actief gebruikt door de medewerkers. Het is niet alleen een managementtool. Het creëert waarde in de dagelijkse operaties voor iedereen."

"We hebben ProjectFlow nauw geïntegreerd met ons financiële systeem en Office 365, zodat we één uniforme aanpak hebben voor het beheren van onze projecten en om informatie over onze projecten te verkrijgen."

Qics - Jouw projectpartner

Sinds 2000 ontwikkelt Qics intuïtieve, flexibele, en schaalbare software om voor onze klanten, waar ook ter wereld, complexe projecten en portfolio’s succesvol te managen. Van het selecteren van de juiste projecten en portfolio’s tot het factureren van klanten; Qics is jouw partner, van A tot Z.

Meer over Qics

0

Jaren ervaring

0

Gebruikers

0

Projecten beheerd

0

Klanten

Ervaren prioniers

We zijn pioniers in het ontwikkelen van slimme oplossingen voor jouw project- en portfolioprocessen. We voldoen altijd aan de behoeften van onze klanten én aan actuele wet- en regelgeving.

Flexibele en schaalbare oplossingen

Onze SaaS-oplossingen ondersteunen elk soort organisatie: groot en klein. Of je nou op nationaal of internationaal niveau werkt, geen uitdaging te complex om een passende oplossing voor te vinden.

Continue klanttevredenheid

Onze klanten waarderen niet alleen onze gebruiksvriendelijke softwareoplossingen, maar ook onze persoonlijke aanpak en onze vooruitdenkende mensen. Wat je wensen ook zijn, wij maken ze waar.

Laatste nieuws

Overal ter wereld samenwerken

Van Canada tot Curaçao en van Groenland tot Australië; onze software kan altijd en overal worden gebruikt. Hierdoor kunnen onze klanten succesvol samenwerken, waar ze ook zijn. Onze slimme SaaS-oplossingen kennen geen grenzen.

Contact