Slimme oplossingen voor succesvolle projecten 

Van strategieontwikkeling, project- en portfoliomanagement tot facturatie en business intelligence. Wij regelen het voor je.

Voer projecten juist uit

Op zoek naar een intuïtieve oplossing voor Project- en Portfolio Management (PPM)? Waarmee je van elk project een succes maakt? Door capaciteit en middelen te managen? En een makkelijke Office365 integratie? ProjectFlow is flexibel, aanpasbaar en schaalbaar. Want als jouw organisatie groeit, groeien wij met je mee.

  • Project- en Portfolio Management
  • Samenwerken
  • Office 365 Integratie

www.projectflow.dk

Creëer waardevolle inzichten 

Benieuwd naar jouw waardevolle projectdata? Wij hebben de perfecte oplossing! Ons geavanceerde Power BI platform helpt je projectdata te meten, analyseren en rapporteren. Van strategie tot uitvoering. En we bieden aanpasbare rapportagetemplates die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Zodat jij data inzichtelijk maakt op een manier die perfect past bij jouw bedrijf.

  • Dashboarding
  • Analytics
  • Power BI

Contact

Meer weten over onze oplossingen? 

 Contact

Ontmoet onze klanten

"QicsMilestones is echt een verademing in vergelijking met hoe we voorheen werkten. Het projectbeheer is eenvoudig en de flexibiliteit is enorm."

“Met Fortes kunnen we nu eindelijk zien waar de knelpunten zitten en wat de consequenties zijn van de afspraken die we maken."

Hans Ooms, Project Leader and Controller, LVNL

"Wat ons deed besluiten weer terug te gaan naar QicsMilestones was dat het niet alleen sneller en gemakkelijker was dan de oplossing die we gebruikten, maar het was vooral de persoonlijke relatie die ons is bijgebleven."

Egbert Vos, financial controller BDO Dutch Caribbean

"Met capaciteitsmanagement in ProjectFlow krijgen we een overzicht van het beheer van hoeveel projecten we tegelijk kunnen draaien, en wanneer."

“Nu we met Fortes werken, hebben we echt geïnvesteerd in de samenwerking als team. Daar plukken we nu de vruchten van.“ 

Yvonne Tack, Project Manager, Municipality of Tilburg

“QicsMilestones heeft xxllnc fikse efficiëntieverbeteringen opgeleverd, zowel in termen van kostenbesparing als qua menselijke inzet. Dit hebben we voornamelijk bereikt doordat we al onze processen konden optimaliseren.” 

Wolter Kreun, Chief Operations Officer xxllnc 

"Het management krijgt de juiste informatie voor de vergaderingen en ProjectFlow 365 is net zo goed een hulpmiddel voor de projectmanagers om prioriteiten te stellen in het dagelijks leven." 

"ProjectFlow 365 is zelfs intuïtiever en schaalbaarder dan wat we nodig hebben."

"ProjectFlow biedt een overzicht en wordt dagelijks actief gebruikt door de medewerkers. Het is niet alleen een managementtool. Het creëert waarde in de dagelijkse operaties voor iedereen."

"We hebben ProjectFlow nauw geïntegreerd met ons financiële systeem en Office 365, zodat we één uniforme aanpak hebben voor het beheren van onze projecten en om informatie over onze projecten te verkrijgen."