Qics - One step ahead

Het is onze missie om klanten adequaat te assisteren in hun project- en portfolioprocessen. Van strategieontwikkeling, project- en portfoliomanagement tot business intelligence en facturatie. Onze slimme SaaS-oplossingen stroomlijnen bedrijfsprocessen en stimuleren efficiëntie. Omdat we opereren in een snel veranderende wereld, wordt onze software continu geüpdatet om aan de actuele behoeften van onze klanten te voldoen. Wij waarderen hun feedback en betrekken hen in onze ontwikkeling. Om zo passende oplossingen te blijven bieden, nu en in de toekomst. Zodat jij je bedrijf zonder problemen kan blijven runnen en iedereen altijd een stap voor blijft.

Kwaliteit, privacy en veiligheid

Als betrouwbare partner voldoen we altijd aan actuele wet- en regelgeving. En bezitten we internationale certificering om onze veiligheidsstrandaard te garanderen. Dat zie je niet alleen terug in onze slimme SaaS-oplossingen, maar ook in onze bedrijfsvoering.

Qics - Jouw projectpartner

Sinds 2000 ontwikkelt Qics intuïtieve, flexibele, en schaalbare software om voor onze klanten, waar ook ter wereld, complexe projecten en portfolio’s succesvol te managen. Van het selecteren van de juiste projecten en portfolio’s tot het factureren van klanten; Qics is jouw partner, van A tot Z.

 

0

Jaren ervaring

0

Gebruikers

0

Projecten beheerd

0

Klanten

Neem contact met ons op

Contact

Overal ter wereld samenwerken

Van Canada tot Curaçao en van Groenland tot Australië; onze software kan altijd en overal worden gebruikt. Hierdoor kunnen onze klanten succesvol samenwerken, waar ze ook zijn. Onze slimme SaaS-oplossingen kennen geen grenzen.

Contact