Consultancy - Product Specialist 'Assist Planner'

Consultancy - Product Specialist 'Assist Planner'

Over Qics

Wij zijn expert in het ontwikkelen van SaaS-oplossingen en gebruiken de nieuwste cloudtechnologieën voor moderne en professionele oplossingen.

 Maar we zijn meer dan alleen een softwareleverancier: Qics is ook de kennispartner die onze klanten bijstaat met business consultancy, business intelligence en support. Wij kennen de branches en de processen van onze klanten heel goed. We begrijpen hoe onze oplossingen optimaal ingezet kunnen worden bij onze klanten.

 Wij werken met ruim 80 gezellige en professionele collega’s vanuit onze vestigingen in Nederland, Denmarken en Slowakije.

Functieomschrijving: Product Specialist

Als product specialist ondersteun je zowel bestaande als nieuwe klanten bij het gebruik van Assist Planner. Je streeft naar uitstekende resultaten en kunt je inleven in de wereld van de klant.

Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van ons product door productsuggesties en tweewekelijkse vergaderingen. Samen met de rest van het team werk je aan kennisartikelen waarmee we snel vragen van klanten over onze software kunnen beantwoorden. Je bent in staat om duidelijke, beknopte artikelen te schrijven die klanten ondersteunen bij het gebruik van de software.

Om ervoor te zorgen dat je alle aspecten van de functie goed beheerst, doorloop je eerst een intensief trainingsprogramma op onze supportafdeling. Hieronder valt het onderhouden van contact met klanten via ons ticketsysteem en telefonisch. Je helpt graag klanten en lost graag puzzels op. Je duikt in problemen en houdt rekening met prestatie-indicatoren zoals 'eerste reactie' en 'oplostijd'.

Functievereisten:
  • Minimaal HBO-niveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Affiniteit met cloudsoftware;
  • Kennis van processen met betrekking tot planning, facturering en salarisadministratie;
  • Kennis van de WMO-markt en bij voorkeur van iWMO;
  • Inzicht in boekhoudprocessen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgericht;
  • Drive om op een probleemoplossende manier te werken.
Wat wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige positie in een geweldig team bij een ambitieus bedrijf. We vinden persoonlijke ontwikkeling en het bijhouden van kennis die relevant is voor de branche belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je elk jaar variatie in je werk kunt verwachten.

Natuurlijk bieden we je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide studiemogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Wil je deel uitmaken van ons ambitieuze team? Stuur je motivatie en cv naar info@qics.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om het sollicitatieproces toe te lichten en een afspraak in te plannen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.