QicsDashboards: Power BI voor Exact Online

QicsDashboards is een synchronisatieservice tussen Exact Online en Microsoft Power BI. Naast deze synchronisatie genereert deze geweldige tool ook voorgedefinieerde rapporten en een zeer gebruiksvriendelijk datamodel in Power BI. Je kunt QicsDashboards zelfs de cijfers van meerdere administraties samenvoegen in één Power BI rapport.

Werk je met meerdere valuta's? Geen probleem, bij consolidatie rekenen we alles terug naar de rapportage-valuta.

Kortom, met QicsDashboards kun je binnen een paar klikken gebruikmaken van de kracht van Power BI in combinatie met de gegevens uit jouw eigen Exact Online administratie.

Exact Online + QicsDasboards + Power BI = Analytics as a Service


"De betrouwbaarheid van de rapportages is fantastisch"


Kant en klaar datamodel en rapporten

Ga direct aan de slag met de financiële rapporten die we voor u klaarzetten zoals: winst en verliesrekening, balans, omzet per klant, betaaltermijn, openstaande posten en prognoses. U heeft geen technische kennis nodig.

Altijd up-to-date

Kijk altijd naar de laatste cijfers, vanaf het hoogste niveau tot aan het kleinste detail. We synchroniseren uw Exact Online administratie meerdere keren per dag met Power BI.

Zelf rapporten en analyses maken

Verkrijg de inzichten die u zoekt. Gebruik de kracht en de gebruikersvriendelijkheid van Power BI om zelf rapporten en analyses te maken. U kunt QicsDashboards zelfs de cijfers van meerdere administraties samenvoegen in één Power BI rapport.

Meer weten over QicsMilestones

Neem contact met ons op.