Qics ontwikkelt een Power BI Connector voor Exact Online

Op 14 en 15 november zal een team van Qics meedoen aan de Exact Hackathon tijdens Exact Live 2017 in Jaarbeurs Utrecht. 30 uur lang zal het team, bestaande uit Jacques, Ben, Mark en Eddy, werken aan een connector tussen Exact Online en Microsoft Power BI.

Waarom deze connector?

Met Power BI is Microsoft hard op weg om een leidende positie in te nemen in de wereld van Business Intelligence tools. Het is immers gebruiksvriendelijk, altijd en overal beschikbaar, slim, snel en last but not least erg mooi.

“We willen Exact Online klanten de mogelijkheid bieden om de kracht van Power BI te gebruiken voor het maken van prachtige rapporten en analyses op basis van de gegevens die in Exact Online zijn opgeslagen. Power BI brengt data tot leven en wij helpen daar een handje bij.” aldus Eddy Plasier, commercieel directeur van Qics. (UPDATE 19-02-2018: QicsDashboards, onze Power BI connector voor Exact Online, is beschikbaar in het Exact Online App Center.)

exact online app center
Waarom Qics?

Qics implementeert al jaren Business Intelligence oplossingen bij haar klanten. Daarnaast heeft Qics recentelijk een connector gebouwd tussen QicsMilestones en Power BI. Met deze connector worden gegevens omtrent planning, uren, facturatie en onderhandenwerk in Power BI beschikbaar gesteld. Deze ervaring neemt Qics tijdens de Exact Hackathon mee door een connector tussen Exact Online en Microsoft Power BI te ontwikkelen.

Na de Hackathon

“Als de connector tussen Exact Online en Power BI is afgerond stoppen we niet en gaan we door met connectoren tussen Power BI en andere pakketten.” Heeft u interesse in de connector tussen Microsoft Power BI en Exact Online of een ander pakket? Vul uw gegevens in en wij informeren u als de betreffende connector beschikbaar is. Wij wensen Jacques, Ben, Mark en Eddy veel succes!

UPDATE 19-02-2018: QicsDashboards, onze Power BI connector voor Exact Online, is beschikbaar in het Exact Online App Center.
UPDATE 16-11-2017: Qics wint de hackathon Exact Live 2017. Lees het artikel